Villanymotor
tekercselés

Elektrokim

Mi az a villanymotor tekercselés?

A villanymotor tekercselés egy kritikus folyamat az elektromotorok gyártásában és javításában, amely nagyban befolyásolja a motor teljesítményét, hatékonyságát és élettartamát. Ez a folyamat magába foglalja a villamos vezetők (általában réz vagy alumínium) tekercsekbe való formálását és azok elhelyezését a motor állórészének vagy forgórészének a megfelelő részeibe. A tekercselés célja az elektromágneses mező létrehozása, ami az elektromotor mozgásának alapját képezi.

Elektrokim

Miért fontos a villanymotor tekercselés?

Teljesítmény és hatékonyság

A megfelelően végzett tekercselés optimalizálja a motor teljesítményét és hatékonyságát, lehetővé téve, hogy a motor kevesebb energiát fogyasszon, miközben maximalizálja a kimeneti teljesítményt.
 
 

Megbízhatóság és élettartam

A tekercsek minőségének és a tekercselési folyamat precizitásának köszönhetően a motorok megbízhatóbbá és hosszabb élettartamúvá válnak. A megfelelő impregnálással kombinálva a tekercsek ellenállóbbá válnak a környezeti hatásokkal és a mechanikai stresszel szemben.

Javítás és karbantartás

Az elhasználódott vagy meghibásodott motorok esetében a tekercselés lehetővé teszi a motorok élettartamának meghosszabbítását, a javítási költségek csökkentésével együtt.
 
 
 

Elektrokim

A tekercselés folyamata

 • Tekercselés

  Az új vezetékek tekercsekbe formálása és azok elhelyezése a motorban. Ez a lépés magába foglalhatja a kézi tekercselést is, amely nagyobb precizitást és minőséget biztosít, különösen speciális vagy nagy teljesítményű motorok esetében.

 • Impregnálás

  A tekercsek impregnálása (esetünkben vákuumos impregnálórendszerrel) a szigetelés javítása és a tekercsek védelme érdekében.

 • Tesztelés és ellenőrzés

  A tekercselt motorok tesztelése a megfelelő működés és a szabványoknak való megfelelés biztosítása érdekében.

Az Elektrokimnél különleges figyelmet fordítunk a villanymotorok tekercselésére. A motor tekercselés szolgáltatásaink a legmagasabb színvonalúak, legyen szó bármilyen típusú elektromotorról, transzformátorról vagy generátorról. Kiemelt szakértelmünk az aszinkron motor tekercselés terén is megmutatkozik, ahol precíz és megbízható megoldásokkal állunk ügyfeleink rendelkezésére.

Elektrokim

Villanymotor tekercselés árak

Az Elektrokim elkötelezett amellett, hogy átlátható és versenyképes árazást kínáljon villanymotor tekercselési szolgáltatásaiért. A motortekercselés árai projektjeink egyediségének megfelelően változnak; minden egyes megkeresést személyre szabott ajánlat előkészítése követ, figyelembe véve a motor típusát, méretét és a tekercselési munka bonyolultságát. Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot részletes árajánlatért.

Elektrokim

Tekercselési szolgáltatásaink

 • Motortekercselés

  Újratekercseljük az elektromotorokat, hogy optimalizáljuk vagy javítsuk teljesítményüket (nagy tétel esetén, szerviz szolgáltatás keretein belül)

 • Generátor tekercselés

  A generátorok tekercselése során a legmodernebb technikákat alkalmazzuk a megbízhatóság és hatékonyság növelése érdekében.

 • Szinkron és aszinkron motor tekercselés

  A szinkron / aszinkron motorok tekercselésében különös figyelmet fordítunk a precízióra és a megbízhatóságra.

 • Kisfeszültségű motorok tekercselése

  A kisfeszültségű motorok esetében is megfelelünk a legszigorúbb kritériumoknak.

 • Egyen- és váltóáramú motorok tekercselése

Az Elektrokimnél büszkék vagyunk arra, hogy ügyfeleink széles körét ki tudjuk szolgálni, az egyedi, kis sorozatú projektektől kezdve, a nagy volumenű tekercselési igényekig.
Célunk, hogy a villanymotor tekercselés révén hozzájáruljunk partnereink sikeréhez, legyen szó akár innovatív startupokról, vagy nagy, már piacra lépett vállalatokról. Engedje, hogy az Elektrokim legyen az Ön megbízható partnere a villanymotorok világában.

Elektrokim

Miért válasszon minket?

Egyedi megoldások

Teljes körű szolgáltatás a tervezéstől a gyártásig, hogy pontosan megfeleljünk az Ön igényeinek.
 

Magas minőség

Csak a legjobb anyagokat és legmodernebb technológiákat használjuk, hogy biztosítsuk termékeink hosszú távú teljesítményét.
 

Rugalmas gyártás

Képesek vagyunk kis és nagy sorozatok gyártására is, lehetővé téve ügyfeleink számára, hogy gyorsan reagáljanak a piaci változásokra.

12 vagy 24 hónapos garancia

Minden elvégzett munkára egy átfogó 12 vagy 24 hónapos garanciát biztosítunk, amely kiemeli elkötelezettségünket a kiváló minőségű munkavégzés és ügyfeleink teljes körű elégedettsége iránt.

Vákuumos impregnálórendszer

Az Elektrokim büszkén kínál egy különleges vákuumos impregnáló rendszert, ami Európában hiánynak számít.
 
 

Alacsony gyártási költség

Az Elektrokim képes ötvözni az alacsony gyártási költségeket a magas, európai színvonalú minőséggel.
 
 

Elektrokim

Kapcsolat

Kérjük, használja az alábbi kapcsolatfelvételi űrlapot, hogy közvetlen üzenetet küldhessen nekünk, vagy érjen el minket a fent megadott e-mail címen.

A minőségi ügyfélkiszolgálás fontos számunkra. Így legyen szó akár új projekt indításáról, akár fennálló megállapodásokkal kapcsolatos kérdésekről, garantáljuk, hogy minden érdeklődésre gyors és szakszerű választ adunk.

Email cím

info@elektrokim.eu

Székhely

6728 Szeged, Back Bernát utca 1.
Ügyfélfogadás kizárólag bejelentkezés alapján