Villanymotor gyártás,
tekercselés árak

Az Elektrokim Kft. elkötelezett amellett, hogy ügyfeleinek átlátható, versenyképes és teljes körű villanymotor gyártási és tekercselési szolgáltatásokat nyújtson. Tudjuk, hogy az árazás kulcsfontosságú tényező ügyfeleink számára a projekttervezés és költségvetés-tervezés során. Ezért törekedtünk arra, hogy árlistánkat a lehető legátláthatóbbá tegyük, lehetővé téve ügyfeleink számára, hogy könnyen meg tudják tervezni a projektek költségeit.
A villanymotor tekercselés árai számos tényező függvényében változhatnak, többek között a motor típusától, a tekercselési munka bonyolultságától és a szükséges anyagoktól. Az alábbi táblázat a szolgáltatásaink indulóárait mutatja be, amelyek egyedi projektek személyre szabott árajánlat készítéséhez szolgálnak kiindulópontként.

Elektrokim

Szolgáltatásaink induló árai

Szolgáltatás

Kisfeszültségű motorok tekercselése
Egyenáramú motorok tekercselése
Váltóáramú motorok tekercselése
Speciális motorok tekercselése
Sorozatgyártás (bérgyártás)
Figyelem: Az árak változhatnak a projekt specifikus igényeinek függvényében. Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot részletes és személyre szabott árajánlatért.

Elektrokim

Kapcsolat

Kérjük, használja az alábbi kapcsolatfelvételi űrlapot, hogy közvetlen üzenetet küldhessen nekünk, vagy érjen el minket a fent megadott telefonszámon vagy e-mail címen. A minőségi ügyfélkiszolgálás fontos számunkra. Így legyen szó akár új projekt indításáról, akár fennálló megállapodásokkal kapcsolatos kérdésekről, garantáljuk, hogy minden érdeklődésre gyors és szakszerű választ adunk.

Email cím

info@elektrokim.eu

Székhely

6728 Szeged, Back Bernát utca 1.
Ügyfélfogadás kizárólag bejelentkezés alapján