Professzionális
villanymotor bérgyártás

Üdvözöljük az Elektrokimnél, ahol mély szakértelmünkkel és szenvedélyünkkel a villanymotorok világában, a legmagasabb minőségű elektromotor gyártási szolgáltatásokat kínáljuk. A villanymotor bérgyártás szolgáltatásunk lehetővé teszi ügyfeleink számára, hogy saját tervezésű motorjaikat magas színvonalon, gyorsan és hatékonyan állíthassák elő, anélkül, hogy saját gyártókapacitásba kellene befektetniük.
A villanymotor bérgyártás folyamata során szoros együttműködésre törekszünk ügyfeleinkkel, hogy teljes mértékben megértsük igényeiket és specifikációikat. Ez a folyamat több lépésből áll, a tervezéstől kezdve, a prototípus készítésén át, egészen a sorozatgyártásig. Minden egyes lépést a legmagasabb ipari szabványok szerint hajtunk végre, hogy biztosíthassuk a végeredmény magas minőségét és megbízhatóságát.

Elektrokim

Miért válassza a villanymotor bérgyártást?

Költséghatékony

Megtakarítást jelent a saját gyártási infrastruktúra és szakértelem kiépítésének szüksége nélkül.
 

Rugalmas gyártási kapacitás

Lehetőség nyílik kis és nagy tételű gyártásra egyaránt, ami optimalizálja a készletgazdálkodást és a piacreagálási időt.

Szakértői támogatás

Hozzáférés tapasztalt mérnökök és gyártási szakemberek tudásához, akik segítenek a termékfejlesztés minden szakaszában.

Elektrokim

A kézi gyártás jelentősége

Különös hangsúlyt fektetünk a kézi berakás fontosságára, különösen azokban az esetekben, ahol a precizitás és a minőség kiemelten fontos. Európában, ahol a kézi munka szerepe különösen felértékelődött, büszkék vagyunk arra, hogy speciális motorokat (pl. többfordulatú motorokat), kizárólag kézi munkával állítunk elő. Ezen motorok speciális igényei miatt gépi megoldásokkal nem gyárthatók, vagy csak nagyobb hibaaránnyal lennének kivitelezhetők.
A kézi gyártás előnyei közé tartozik a selejt arányának jelentős csökkenése, ami a kézi elektromotor készítésnél különösen fontos szempont. Bár a kézi munka lassabb, mint a gépi megoldások, a minőség és a megbízhatóság javulása messzemenően ellensúlyozza a többletidőt.

Elektrokim

Rugalmasság a gyártásban

Szolgáltatásaink kiterjednek a kis szériás egyedi projektektől kezdve a nagy szériás megrendelésekig, lehetővé téve ügyfeleink számára, hogy maximális rugalmassággal reagálhassanak a piaci igényekre. A kézi berakás és a gépi gyártás kombinációja biztosítja, hogy minden projektet a lehető legoptimálisabb módon tudjunk kezelni, megoldásaink széles skálán mozognak.
Az Elektrokimnél büszkék vagyunk arra, hogy ügyfeleink széles körét ki tudjuk szolgálni, az egyedi, kis sorozatú projektektől kezdve, a nagy volumenű gyártási igényekig.
Célunk, hogy a villanymotor bérgyártás révén hozzájáruljunk partnereink sikeréhez, legyen szó akár mikrovállalkozásokról/KKV-ról, vagy nagy piaci részesedéssel bíró vállalatokról. Engedje meg , hogy az Elektrokim legyen az Ön megbízható partnere a villanymotorok világában.

Elektrokim

Miért válasszon minket?

Egyedi megoldások

Teljes körű szolgáltatás a tervezéstől a gyártásig, hogy pontosan megfeleljünk az Ön igényeinek.
 

Magas minőség

Csak a legjobb anyagokat és legmodernebb technológiákat használjuk, hogy biztosítsuk termékeink hosszú távú teljesítményét.
 

Rugalmas gyártás

Képesek vagyunk kis és nagy sorozatok gyártására is, lehetővé téve ügyfeleink számára, hogy gyorsan reagáljanak a piaci változásokra.

12 vagy 24 hónapos garancia

Minden elvégzett munkára egy átfogó 12 vagy 24 hónapos garanciát biztosítunk, amely kiemeli elkötelezettségünket a kiváló minőségű munkavégzés és ügyfeleink teljes körű elégedettsége iránt.

Vákuumos impregnálórendszer

Az Elektrokim büszkén kínál egy különleges vákuumos impregnáló rendszert, ami Európában hiánynak számít.
 
 

Alacsony gyártási költség

Az Elektrokim képes ötvözni az alacsony gyártási költségeket a magas, európai színvonalú minőséggel.
 
 

Elektrokim

Kapcsolat

Kérjük, használja az alábbi kapcsolatfelvételi űrlapot, hogy közvetlen üzenetet küldhessen nekünk, vagy érjen el minket a fent megadott e-mail címen.

A minőségi ügyfélkiszolgálás fontos számunkra. Így legyen szó akár új projekt indításáról, akár fennálló megállapodásokkal kapcsolatos kérdésekről, garantáljuk, hogy minden érdeklődésre gyors és szakszerű választ adunk.

Email cím

info@elektrokim.eu

Székhely

6728 Szeged, Back Bernát utca 1.
Ügyfélfogadás kizárólag bejelentkezés alapján