Elektrokim Kft.
Bemutatkozás

Elektrokim

Cégtörténet

Üdvözöljük az Elektrokim-nél, ahol több, mint három évtizedes szakmai tapasztalattal büszkélkedhetünk a villanymotor tekercselés és bérgyártás területén. A 2021-ben alapított magyar leányvállalatunkkal együtt, a cégcsoportunk a villanymotor gyártó iparág és a motoralkatrész-gyártók megbízható partnere lett Európa-szerte.
Az Elektrokimet 1990-ben alapította két szakember és jóbarát, miután úgy döntöttek, alkalmazotti munkájuk helyett inkább saját vállalkozásba fognak. Az évek során egyikük másik vállalkozást alapított és kivált a cégből, viszont a másik alapító, Kovács Szilveszter és felesége, Eszter folytatták tovább a megkezdett munkát szabadkai otthonukban.
Videó lejátszása
Az eleinte családi garázsban működő kis vállalkozásból az évek alatt komoly infrastruktúrával és üzleti kapcsolatokkal bíró vállalkozás lett, mely immáron csaknem 50 főt foglalkoztat. A cég túlélt több gazdasági válságot, hiperinflációt és háborús körülményeket is egyaránt, és büszkén megállapíthatjuk, hogy álltuk a sarat. Ezért gondoljuk azt, hogy ez a tény már önmagában is biztosítja a garanciát a jövőre nézve.
Mivel az alapítók gyermekei Magyarországra költöztek, ezért 2021-ben fogant meg az elképzelés arra vonatkozóan, hogy ezt a tényt lehetőségként használjuk fel egyrészt a generációváltásra, másrészt az üzleti növekedésre. Így alapult meg abban az évben az Elektrokim Kft., mely mögött szakmai támogatóként továbbra is vajdasági cégünk áll, azonban az uniós üzleti kapcsolatainkat így már nagymértékben tudjuk élénkíteni.

Kovács Szilveszter

az Elektrokim anyavállalat alapítója és tulajdonosa

Kovács-Varga Anikó

az Elektrokim Kft. tulajdonosa és ügyvezetője

Elektrokim

Főbb szolgáltatásaink és tevékenységeink

Bérgyártás és tekercselés

Specializálódtunk a kisfeszültségű, egyenáramú és váltóáramú motorok, állórészek, forgórészek és speciális motorok tekercselésére. A sorozatgyártástól kezdve az egyedi projektig minden igényre tudunk megoldást kínálni.

Javítás és egyéb szolgáltatások

Vállaljuk egyen- és váltóáramú motorok, valamint speciális motorok tekercselését, mechanikai átalakításokat, fékegységek, enkóderek és kényszerhűtések rászerelését.
 

Elektrokim

Miért válasszon minket?

Szakmai tapasztalat

Büszkén hirdetjük, hogy több mint 34 éves tapasztalattal rendelkezünk az iparban, ami biztosítja, hogy minden projekt a legmagasabb szakmai elvárásoknak megfelelően valósul meg.
 

Széleskörű szolgáltatások

A kis szériától a nagy szériás gyártásig széleskörű projekteket vállalunk. Kiemelkedő szakértelmünk a kézi tekercselés terén különösen előnyös a speciális motorok esetében, ahol a precizitás és a minőség kiemelten fontos.

Versenyképes árazás

Európai színvonalú minőséget biztosítunk versenyképes árakon, köszönhetően a vajdasági üzemünknek.

Technológiai innováció

Európában ritka vákuumos impregnáló rendszerrel rendelkezünk, amely tovább növeli termékeink minőségét és megbízhatóságát.

Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy ügyfeleinknek csak a legjobbat nyújtsuk, legyen szó bármely szolgáltatásunkról. Az Elektrokim Kft. minden projektet a legmagasabb ipari szabványok szerint kezel, a kezdeti tervezéstől a végső szállításig.

Fedezze fel gyártási folyamatainkat, üzemünk belső életét és szakembereink munkáját a képgalériánkban.

Elektrokim

Kapcsolat

Kérjük, használja az alábbi kapcsolatfelvételi űrlapot, hogy közvetlen üzenetet küldhessen nekünk, vagy érjen el minket a fent megadott e-mail címen.

A minőségi ügyfélkiszolgálás fontos számunkra. Így legyen szó akár új projekt indításáról, akár fennálló megállapodásokkal kapcsolatos kérdésekről, garantáljuk, hogy minden érdeklődésre gyors és szakszerű választ adunk.

Email cím

info@elektrokim.eu

Székhely

6728 Szeged, Back Bernát utca 1.
Ügyfélfogadás kizárólag bejelentkezés alapján